duminică, 20 iulie 2014

Wild Child (2008) - Copil salbatic



Poppy (Emma Roberts) este o adolescenta americana extrem de rasfatata datorita faptului ca tatal ei este foarte bogat dar si ca mama ei este moarta si asta o face sa sufere. Datorita comportamentului ei deosebit de rau, tatal ei decide sa o inscrie la o scoala de elita din Anglia. cu toate ca nu este de acord, fata trebuie sa se supuna deciziei tatalui ei si astfrl ajunge la o scoala rigida din Anglia. Fiind singura fata americana din scoala , fetele englezoaice nu prea o agreaza dar incetul ea incepe putin sa se integreze si pun la cale un plan pentru ca Poppy sa fie exmatriculata ca ea sa se poata intoarce inapoi in America.

Planul este ca ea sa poata sa faca cat mai multe rautati si sa incalce foarte multe reguli stricte pana cand directoarea scolii o va supune comisiei de exmatriculare. Dar Poppy afla pe parcurs multe lucruri surprinzatoare precum pasiunile ei, prietenia adevarata, dragostea si cateva lucruri despre mama ei si afla ca ea se schimba incetul cu incetul.



SERVER 2

SERVER 3

SERVER 4


8 comentarii:

  1. Emma ii calca pe urma matusii sale Julia Roberts si in acest film ea da dovada de talent.Despre film e super si imi place .Comedie reusita dar si un strop de drama.Povestea originala si distributia completa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Simpatic filmul....frumoasa comedia..la fel si actorii....este cazul tipic zilelor noastre - transformarea unei fete de bani gata cu fitze si tupeu intr-o fata super de gashca....Merita vazut!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Simpatic, brodat pe o poveste obisnuita, actorii inceasca totul de a-l scoate din desuet si... reusesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Filmul acesta e o comedie pe placul meu, de la copilul rasfatat de bani gata si cu fite'n cap ajunge la fata de gashca si sociabila.
    Mi-a placut cum a decurs actiunea, iar sfarsitul a fost superb.

    RăspundețiȘtergere
  5. superb, la recomandarea ta l-am vazut, mii de multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este mai realist decât cele mai multe filme ca asta în termeni de alcool şi de sex. Deşi nu este nepoliticos, chiar inteligent.Există câteva momente amuzante.Este mereu minunat sa urmaresti oameni care obţin ceea ce merită.

    RăspundețiȘtergere
  7. Filmul a fost unul reconfortant de amuzant, nelipsind si elementele de drama evident, iar Emma Roberts si-a interpretat rolul cu mult talent zic eu...

    RăspundețiȘtergere
  8. Un film superb. Un film din care fetele din ziua au ce invata. Ma refer la toate fetitele astea de 15-16 ani cu bani de la taticu' si mamica care au ratie pe fiecare week-end iesirea in cluburi si mall-uri. Emma Roberts isi joaca foarte bine rolul, filmul are la final o tenta de drama care a reusit sa ma sensibilizeze [ nu ca ar fi prea greu ] . Un must watch pentru adolescenti.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare