luni, 21 iulie 2014

Endless Love (2014) - Indragostiti pentru totdeauna



David, un liceean dintr-o familie modesta, se indragosteste de o colega de scoala pe nume jade. Jade este foarte frumoasa si provine dintr-o familie bogata, dar de asemena este foarte retrasa din cauza mortii fratelui ei, fapt ce il descurajeaza pe David sa se apropie de ea. In ultima luna de scoala , o intamplare comica ii face sa se apropie si sa se indragosteasca unul de altul. Dar, tatal fetei, un medic celebru , nu isi doreste aceasta relatie si crede ca David nu este de nasul fiicei sale si face tot posibilul ca sa-i desparta. Oare vor reusi Jade si David sa treaca peste piedicile puse in calea lor ?

 



6 comentarii:

  1. Destul de bun , De vazut cu iubita . Totusi putin cam previzibil finalul . Nota 9 din partea mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Un film simpatic , cu o atmosfera placuta care te destinde , insa este putin cam previzibil. Personajele principale sunt dragute impreuna, interactionand destul de ok.

    RăspundețiȘtergere
  3. Filmul readuce pe tapet parintii in relatia lor, de multe ori conflictuala, cu proprii copii si acestea in contextul insinuarii si a unei intolerante “de clasa”, de statut social. Conflictul intre generatii aproape ca e o caracteristica universala ce nu poate fi neglijata, pentru simplul motiv ca ea e “varful de lance” al progresului social.

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumos pentru adolescenții care visează la prima dragoste perfectă. Numai că lumea reală nu prea este ca cea prezentată în film.

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar sper la un film care sa fac cu adevarat diferenta intre aceste dragoste/drama "capodopere". e un film placut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Merită văzut poate cu perechea într-o seară de relaxare. Dar cam atât.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare