marți, 15 iulie 2014

Blended (2014) - Din greşeală împreună



După un blind date catastrofal, Jim Friedman şi Lauren Reynolds, speră să nu se mai revadă niciodată. Însă ce se poate întâmpla mai rău? O încurcătură îi face să se reîntâlnească, dar nu în SUA, ci într-o staţiune luxoasă din Africa de Sud. Jim este cu cele 3 fiice ale sale şi Lauren e cu cei 2 băieţi ai săi. Provocările vieţii în sălbăticie îi vor determina pe eroi să-şi dea o nouă şansă?


9 comentarii:

  1. Perechea Sandler si Barrymore, care a incantat in 50 first dates, revine pe ecran cu Blended, un film de genul "feel good", care poate fi adaugat in lista celor mai bune productii Happy Madison. FIlmul are suflet, umor, de ce nu romantism si pe deasupra delecteaza cu imagini africane in toate splendoarea.
    Mie mi-a placut mult, am stat cu zambetul pe buze si chiar am ras la cateva momente. Nota 9, Recomand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dincolo de umorul multor situatii, exista insa nuante mai grave, idei mai serioase, pe tema familiilor moderne, care, in din ce in ce mai multe cazuri, sunt ,,amestecate''', deci complicate, si despre ce inseamna sa fii parinte/parinte singur in ziua de azi! Actorii fac echipa buna impreuna, peisajele din Africa sunt iimpresionante, exista si unele chestii mai kitsch, dar tot haioase, gen formatia de muzica Thathoo....
    Per total, un film care, in pofida happy-endului, iese din tiparele clasice (adica siropoase) ale Hollywoodului si e ca o boare de aer proaspat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos si o claritate buna !

    RăspundețiȘtergere
  4. Foooooooooarte buuuun...

    RăspundețiȘtergere
  5. actorii mei preferati.frumos film

    RăspundețiȘtergere

Postări populare