miercuri, 16 iulie 2014

Jack the Giant Slayer (2013) - Jack si uriasii



Filmul se bazeaza pe celebra poveste Jack si Vrejul de Fasole , unde Jack este un baiat sarman care a crescut auzind povesti pe care altii le considera mituri despre regele Erik care s-a luptat cu uriasii cei nemilosi si cruzi. Aflat in oras, se intalneste intamplator cu un calugar, dupa ce a savat-o chiar pe printesa si acesta ii da niste boabe fermecate de fasole pe care le planteaza cand ajunge acasa. Vrejul creste miraculos si se indreapa spre cer , spre o alta lume cea a gigantilor. Acolo impreuna cu printesa si cu trupa de elita pe care regele o trimite dupa printesa, vor avea niste aventuri extraordinare in incercarea de a scapa lumea de cruzii uriasi mancatori de oameni.












5 comentarii:

  1. Este interesant faptul ca Hollywood-ul apeleaza din ce in ce mai mult la povesti fabuloase ( Oz, Hansel si Gretel, Scufita rosie etc ), pe care le transforma in aventuri fantastice destinate adolescentilor si tinerilor. Si ca toate filmele adaptate dupa carti, Jack si uriasii deviaza de la povestea initiala, motiv pentru care criticii vor avea iar ceva de comentat, insa dupa parerea mea toate aceste schimbari au facut povestea mai atractiva.

    RăspundețiȘtergere
  2. m-a impresionat intr-un mod placut aceasta adaptare dupa un basm foarte cunoscut. Efecte speciale foarte impresionante, poveste cu o nota mare de originalitate ceea ce da un mare plus ecranizarii. Filul lasa loc de o continuare si astept ca si realizatorii sa gandeasca acest lucru care, sigur, va avea succes daca urmeaza aceasi linie.Recomand filmul celor care au gustat adaptarile dupa basme din ultimii doi ani. Astept cat mai multe astfel de ecranizari deoarece este pacat sa nu se beneficieze de tehnica efectelor speciale de care dispune cinematografia actula la maxim.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant! A meritat vazuta varianta 3D pe deplin! Peisajul este grozav; ai parte actiune, dar si de umor, iar actorii au fost pe masura rolurilor. Recomand cu caldura filmul! Vizionare placuta:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Un film de acțiune și aventură inteligent, amuzant și minunat. Povestea este convingătoare, efectele speciale sunt impresionante și captivante și coloana sonoră minunată. Filmul este spectaculos, uimitor și plin de acțiune. Un film extrem de distractiv plin de divertisment. Un film feeric, magic și de bun gust care scoate copilul din noi. O explozie totală pentru copii și adulți. Distribuția este cu adevărat minunată. Nicholas Hoult și Eleanor Tomlinson sunt teribili. Ewan McGregor este excelent. Stanley Tucci este minunat. Mi-a plăcut cu adevărat acest film.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un film destul de bun si de interesant.Ma asteptam la mult mai mult de la el insa a iesit destul de bine.Efectele au fost ok,prea ca in jocurile video dar acceptabile.Actiune cat cuprinde,suspans la greu,tot felul de aventuri si de la cap la coada nu m-a plictisit cu nimic.De la Nicholas Hoult ma asteptam la mai mult insa a fost si el ok.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare