joi, 24 iulie 2014

Godzilla (2014)



O teribila creatură semi-acvatică,o reptilă gigantică modificată genetic iese la suprafața din marele ocean și începe să distrugă Los Angeles-ul. Politia locală împreună cu armata și cu marina încep să atace din toate părțile creatura care pare imună la tot, și pare că are o foame de nestăpânit. Mai mult decât atât, monstrul dă naștere câtorva pui,care la rândul lor, încep să devoreze oamenii din oraș. Însă când alti monșltri își fac aparișia iar reptila începe să se lupte cu ei, problema oamenilor devine mai grea....


5 comentarii:

  1. ncep prin a spune ca acest nou Godzilla nu se compara cu cel din 1998 , acesta este mult mai bun , mult mai interesant , mult mai bine regizat si cu mult mai multe efecte . La inceput , nu eram chiar atât de convins ca trebuie sa il vad , dar am spus ca vreau actiune , ceva entertaiment si ceva care sa fie in mare parte ceva bun . Cu siguranță am nimerit acest film .

    RăspundețiȘtergere
  2. Este un film plin de efecte speciale create pe calculator, dar care nu aduce nimic nou acestui tip de productii cinematografice.
    Iata pe scurt actiunea filmului:
    In urma unor experimente nucleare, se trezesc la viata creaturi de dimensiuni impresionante. Autoritatile studiaza fenomenul, tinand secreta trezirea la viata a monstrilor. In urma unor situatii iesite din comun, ce scot in evidenta capacitatile distructive ale subiectilor, armata americana e fortata sa atace creaturile cu exces de zel, utilizand toate tipurile de arme.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest nou remake mi s-a parut foarte bun si a reusit cu mare usurinta sa imi ofere un entuziasm fantastic.Asteptam cu mult interes acest film pentru ca imi amintesc ca primul trailer m-a surprins foarte mult si m-a facut sa realizez ca acest film v-a fi probabil ceva uimitor care v-a merita o noua vizita la cinema.Astfel dupa ceva timp de asteptare am reusit sa vizionez acest film si sunt foarte bucuros ca am sansa sa imi scriu recenzia atat de devreme.

    RăspundețiȘtergere
  4. Godzilla este uimitor si cu sigurants mult mai impresionant decat filmul anterior regizat de Roland Emmerich.

    RăspundețiȘtergere
  5. Godzilla incepe ușor , continua pana la jumate unpic mai alert , iar cealaltă jumătate , bang , actiune ,suspans , efecte excelente , adrenalina , acting bun . Filmul este regizat foarte bine , coloana sonora clasica filmelor de actiune , un Godzilla puternic si extrem de mare , actiune foarte interesantă si lista poate continua. Chiar daca are unele ezitari , recomand cu multa caldura acest nou Godzilla , pentru ca merita din plin . Nota 10

    RăspundețiȘtergere

Postări populare