miercuri, 23 iulie 2014

The Last Airbender



Lumea e impartita intre patru natiuni: Apa, Aer, Foc si Pamant. Cativa alesi din fiecare popor sunt capabili sa stapaneasca cate un element. SIngurul care poate stapani toate elementele e, conform legendei, un baiat pe nume Avatar. Dupa ce Avatar aparent moare in timp ce invata sa stapaneasca elementele, poporul Foc ataca restul natiilor, avand ca scop dominatia mondiala. O suta de ani mai tarziu, doi adolescenti descopera ca Avatar si bizonul sau zburator nu sunt morti, ci doar adormiti. Dupa ce e eliberat, Avatar porneste intr-o calatorie periculoasa pentru a readuce armonia intre cele patru popoare aflate in conflict.


 Titlu: The Last Airbender - Ultimul razboinic al aerului

Data lansare (SUA): 01 Iulie 2010


 
Server.02
Server.03

6 comentarii:

  1. din punctul meu de vedere este printre cele mai bune filme de fantezie. Probabil mare greseala a fost ca distributia a fost prea "tanara" si de aceea nu ne puteam astepta la roluri foarte bine interpretate si actori cu experienta. In rest, ca poveste e un film de nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aceste film este unul dintre cele mai bune filme vazute de mine in anul 2010,scenele sunt uimitoare,mi-a placut foarte mult dar din pacate trebuie sa recunosc ca efectele 3D nu au fost folosite prea bine pentru ca l-am vazut in cinematograf si nu prea am fost impresionat,in rest totul este in regula.

    RăspundețiȘtergere
  3. Filmul este chiar bun , din multe puncte,efectele sunt foarte bine realizate,povestea este aceeasi cu cea a desenului animant,l-am vazut de 2 ori la cinema ,tot ceea ce regret este faptul ca nu a fost 3D in adevarutul sens.Oricum la final a lasat loc de continuare ,ceea ce inseamna ca anul viitor vom vedea si o a doua parte ,posibil mai buna sau nu...

    RăspundețiȘtergere
  4. Un film care merita vazut chiar daca nu e adresat celor mari cu pretentii de cinafili inveterati.Chiar si actorii tineri si mai putin cunoscuti merita atentia noastra.Dintre ei apar marile vedete de miine !

    RăspundețiȘtergere
  5. Apă! Aer! Pământ! Foc! Nu, nu vorbim despre Captain Planet al copilăriei noastre, ci despre Ultimul războinic al aerului (The last airbender), un film de la care se cerea a fi pretenţios. Iubitorii seriei de anime Avatar, după care a fost fost făcut filmul au rămas profound dezamăgiţi la vizionarea acestuia. Povestea este una fantastică: omenirea este împăţită în naţiunea apei, a aerului, a pământului şi în cea a focului, care doreşte să cucerească totul, drept pentru care începe un război. Forţa supremă capabilă să modereze totul şi să aducă pacea este Avatar, Spiritul Lumii, materializat într-un trup de copil.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare