miercuri, 16 iulie 2014

Epic (2013) - Regatul secret



Mary Katherine este o adolescenta incapatanata care se muta cu tatal ei, un biolog care crede cu desavarsire in lumea zanelor. Acesta si-a petrecut o parte din viata incercand sa filmeze sau sa vada acea lume nevazuta de oameni si magica. Adolescenta vrea sa fuga de acasa , crezandu-l pe tatal ei nebun dar o intaneste pe regina padurii care este pe moarte si o transforma intr-o creatura mica si magica. Aici, intr-o alta lume ea ii intalneste pe bravii frunzari, care sunt gardienii padurii si care lupta din rasputeri sa salveze padurea de fortele intunecate. este o comedie usoara, data mai ales de animalele din padure, in special de cei doi simpatici melci , ingrijitori ai bobocului care va alege urmatoarea regina.

6 comentarii:

  1. Animatia e de foarte buna calitate si se poate vedea in scenele “pe lumina” in care foarte multe detalii apar la toate elementele de decor. In plus sunt foarte bine realizate scenele dinamice, miscarile sunt legate, aproape reale incat de multe ori ai putea crede ca e decor natural si cursele sunt “pe viu”. O animatie de zile mari, o animatie de nota zece. Personajele creionate sunt foarte bine conturate, se chiar insista pe calitatile lor individuale, ceea ce denota un scenariu si o regie pe potriva. Unii spun ca e pentru cei mici, eu spun ca si noi, cei ce ne credem “mari”, putem lesne sa reintram in hainele copilariei si sa ne bucuram de o adevarata aventura “la firul ierbii”.

    RăspundețiȘtergere
  2. O animatie superba facuta pentru cei mici dar si pentru cei mari. O lume de basm si multa culoare. Are un mesaj puternic in spate: NIMENI NU E SINGUR!!!
    RECOMAND

    RăspundețiȘtergere
  3. Epic este o animatie draguta care m-a impresionat doar din punct de vedere vizual.Insa per total acesta animatie nu prea mi-a captat atentia,de vina sa fie probabil vremea urata de afara.Aceasta animatie este potrivita pentru o dupa-amiaza insorita si calduroasa,nu pentru o zi mohorata de toamna.
    Un alt lucru important legat de acest film este distrubuita care cuprinde foarte multe nume importante.Colin Farrell,Amanda Seyfried,Jason Sudeikis sau Christoph Waltz sunt doar cativa care au decis sa isi imprumute vociile pentru aceasta animatie.
    Epic este o animatie ok care s-ar putea sa fie pe placul multora.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa ce ne-au adus Ice Age si multe altele,cei de la Blue Sky se intorc cu o noua animatie de zile mari.Am urmarit Epic fiind sceptic si sperand la o animatie decenta,insa asteptarile mi-au fost intrecute cu mult.Povestea este probabil cea mai interesanta pe care am vazut-o intr-un film pana acum in 2014.

    RăspundețiȘtergere
  5. O animatie superba , o poveste despre incredere si intelegere , despre ce inseamna a privi dincolo de ceea ce vezi cu ochii si a privi cu inima .

    RăspundețiȘtergere
  6. Epic este o animatie extrem de reusita.Nu stiu de ce dara cand am vazut-o pe MK m-am dus imediat cu gandul la Merida,probabil din cauza curajului si faptului ca ambele vor sa-si "spele pacatele" facute unuia dintre parinti.Este un basm intr-adevar epic,cu rasturnari de situatie,umor dar si emotie.Nota mea este 9/10.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare