vineri, 18 iulie 2014

Sabotage (2014)



O trupă de elită din Brigada Antidrog se războieşte cu cele mai periculoase carteluri ale drogurilor din lume. Specializată în operaţiuni de teren complexe, această echipă execută un raid strategic în una dintre casele conspirative ale cartelului. Ceea ce pare la prima vedere un raid tipic se transformă într-un jaf elaborat pe care componenţii Brigăzii Antidrog l-au premeditat. După ce fură şi ascund milioane de dolari proveniţi din traficul de stupefiante, membrii trupei de elită consideră că secretul lor este în siguranţă, însă şi-au făcut duşmani puternici în urma acelei operaţiuni ilegale şi sunt asasinaţi unul câte unul de către un om din umbră.

 


3 comentarii:

  1. Arnold din nou intra in business cu încă un film bun , care insa nu poate fi numit chiar un film de actiune , plin de impuscaturi care dureaza minute in sir , ci un thriller plin de mister si crima , care are finalul imprevizibil . Arnold Schwarzennerger are alături o echipa formată din actori cu potențial si un regizor care este priceput in a face filme cu si despre polițiști . Scenariul nu este tocmai stralucit , dar iti captează atenția de la sfârșit pana la final . Cum am spus , acțiunea lipseste destul de mult , dar ritmul este bun si te tine in suspans . Un film care mie unul mi-a placut , chiar daca nu este ceva memorabil sau ceva sa revezi , dar recomand pentru o vizionare . Nota 8

    RăspundețiȘtergere
  2. Filmul dispune de cateva atu-uri insa care sunt irosite cu foarte multe usurinta.Regia ii apartine lui David Ayer iar acest lucru la prima vedere pare un aspect interesant al filmului.Insa de aceasta data David Ayer a reusit o treaba lamentabila si chiar nu mai trebuie sa spun ceva despre regia filmului.Distributia cuprinde destul de multe sonore si care formeaza un mix interesant.Totusi nu cred ca cineva anume reuseste o interpretare buna.Si de aceasta data mi s-a parut ca Arnold Schwarzenneger nu reuseste un rol cel putin decent iar acesta este destul penibil in foarte multe momente.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi s-a părut puțin confuz,cu multe secvențe inutile și prost montate,cu un dialog slab și personaje nesemnificative.
    Clar David Ayer și Arnold nu sunt compatibili.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare