joi, 17 iulie 2014

The Croods (2013)



Eap ( interpretata de Emma Stone ) este o fată într-o familie de oamenii ai cavernelor a caror viață și vânătoare are loc în perioada preistorica. Familia ei este una dintre puținele care au supraviețui, în principal din cauza regulilor stricte ale tatăl ei mult prea protector, Grug ( interpretat de Nicolas Cage ). În casa lor , adica o peșteră, Grug spune o poveste de familie, care o include soția sa Ugga ( interpretata de Catherine Keener ), fiica lui Sandy, fiul său Thunk ( Clark Duke ) și bunica lor Gran ( Cloris Leachman ).

 El folosește povestea unui personaj care reflectă natura curios de a avertiza de familia ca explorarea și "lucrurile noi", reprezintă o amenințare pentru supraviețuirea lor și spune să trebuie sa-ti fie intotdeauna frică. Acest lucru o irita pe plictisita și aventuroasa Eap și după ce familia adoarme, ea părăsește pestera, împotriva sfatul tatălui ei, atunci când ea vede o lumină în mișcare afară. Cautand sursa luminii, ea întâlnește Guy ( Ryan Reynolds ), un baiat inteligent și inventiv. Ea îl atacă la început, dar apoi devine fascinata de focul lui și este dornica de a afla mai multe. El îi spune despre teoria sa că lumea se apropie de "final" și îi cere să i se alăture in calatoria spre supravietuire.


6 comentarii:

  1. Pana astazi, cea mai buna animatie pentru mine era Ice Age, insa acum i-a luat locul aceasta animatie careia nu am ce sa-i reprosez. Este absolut superba! Am ras cu pofta pe tot parcursul celor 98 de minute. Este plina de intamplari hazlii, multe dintre ele fiind originale (exemplu: modul in care faceau fotografii ). Aventura cat cuprinde, culori si imagini superbe, personaje care mai decare mai interesante si mai frumos desenate.

    RăspundețiȘtergere
  2. O animatie dragutza de vazut cu familia si/sau prietenii,cu siguranta o sa va binedispuna.

    RăspundețiȘtergere
  3. The Croods este o animatie plina de energie si viata,foarte dinamica si extrem de colorata.Aceasta animatie surprinde placut din multe puncte de vedere insa cel mai mult am fost fermecat de poveste.
    The Croods este o animatie geniala,foarte amuzanta si cu siguranta va bucura multi copii.Chiar si ''copii'' de 21 ani vor trai acest film cu foarte mult entuziasm.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ador animațiile, multe dintre ele sunt mai bune decât comediile sterpe care se lansează anual și asta nu-i tot, pe lângă umor, te mai și țin în priză datorită unor povești frumoase și alerte, care te uimesc printr-o grafică fără cusur. Ieri m-am uitat cu prietenul la The Croods și pot să spun că n-am mai râs atât de bine de mult timp, dau 10 comedii pe o animație bună, cum a fost aceasta. Povestea mi-a plăcut la nebunie pentru că aduce ceva nou, pe oamenii cavernelor, o familie care încearcă să rămână în viață într-o lume în care pericolul pândește la tot pasul. Respectarea regulilor îi ține în viață pe cei 6 membri, dar oare viața în peșteră e singura soluție? Când sfârșitul lumii se apropie, adaptare pare a fi cuvântul cheie.

    RăspundețiȘtergere
  5. La fel ca multe alte filme fantastice de animaţie din ultimii ani, "The Croods" îşi foloseşte contextul (aventurile preistorice) pentru a trata, de fapt, un subtext cu totul diferit: viaţa de familie din zilele noastre. Liantul este însăşi entitatea familială preluată din contemporaneitate şi plasată în decorul unei lumi vizual preistorice, în fond fantasmagorice. În nici un caz nu trebuie să luăm în serios pretextul - pe-atunci, familia aşa cum o cunoaştem azi nu exista, unitatea socială a oamenilor primitivi fiind clanul (ulterior, ginta); vieţuitoarele din jur amintesc doar pe alocuri de cele din cuaternar, în majoritate fiind imaginare; acelaşi lucru se poate spune şi despre cataclismul situat în centrul acţiunii. Ca să nu mai vorbim de dimensiunea fantastică amorsată şi dezvoltată de la un moment dat.

    RăspundețiȘtergere
  6. O comedie animată foarte bună, distractivă și haioasă. Un film animat plin de culoare și strălucire. Efectele speciale foarte impresionante, un scenariu inteligent, are o grafică foarte frumoasă, plin de umor de calitate şi personajele foarte bine realizate. O distribuţie foarte bună: Nicloas Cage (Grug), Emma Stone (Eep), Ryan Reynolds (Guy), Catherine Keener (Ugga), Chris Sanders (Thunk), Cloris Leachman (Gran), Chris Sanders (Belt), Randy Thom (Sandy). Este o animaţie bună care merită vizionată atât de copii cât şi pentru adulți.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare