marți, 22 iulie 2014

Harry Potter and the Half-Blood Prince - Harry Potter si Printul Semipur



In Harry Potter and the Half-Blood Prince, Voldermort va incerca sa controleze atat lumea oamenilor cat si cea a vrajitorilor. Nimeni nu se mai afla in siguranta. Harry Potter deja a inceput sa suspecteze pericolele care ar putea proveni chiar din interiorul scolii, dar pe Dumbledore il preocupa mai mult antrrenarea si pregatirea lui Harry pentru confruntarea finala, care acum este inevitabila. Impreuna ei trebuie sa gaseasca punctul vulnerabil al lui Voldermort si in cele din urma distrugerea lui.

In ajutorul lor vine un prieten si fost coleg de-al lui Dumbeldore, Profesorul Horace Slughorn, care detine niste informatii cruciale. Intre timp, studentii sunt atacati de hormonii care au luat-o razna. Harry este din ce in ce mai atras de Ginny, dar il are ca concurent pe Dean Thomas. Intre timp Lavender Brown a ajuns la concluzia ca Ron este alesul inimii sale. Dar Hermione este cea geloasa si decisa sa nu isi arate nici in ruptul capului sentimentele sale pentru Ron. Dragostea pluteste in aer, dar tragedia pandeste scoala de la Hogwarts, care s-ar putea schimba pentru intotdeauna.



 


6 comentarii:

  1. Atunci cand un film ajunge la o a 6-a parte, nu ai decat sa lasi la o parte toate criticile, sa omiti toate greselile evidente care se fac, sa dai la o parte toate neconconcordantele de tot felul, si pur si simplu sa te lasi invalui de poveste. Inca sunt uimit de faptul ca atmosfera filmului se pastreaza inca, desi mult lucruri s-au schimbat de la primul film. Desi au fost lucruri care m-au deranjat, cum ar fi raurile de hormoni ce se revarsa in film si m-au calcat pe nervi total fiind mult prea exagerate, nu o sa iau in calcul aceste lucruri, deoarece pentru mine aceasta serie si-a pastrat farmecul desi nu sunt un mare fan Harry Potter. Nota 8-9.

    RăspundețiȘtergere
  2. e uimesc.
    Actorii au o prestatie buna si mai buna nici mai joasa fata de celelalte parti.
    Noi personaje lucru imbucurator care da si savoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Filmul pare sa fie o continuare reusita a seriei in ciuda faptului ca sunt parti ciudate. E inevitabil sa nu existe critici, seria are destule parti, personajele evolueaza si trebuie sa existe schimbari.
    Multi au ramas cu ideea unor pusti care se jucau de'a magia, poate doar pentru unii asa e perceput filmul insa mie mi s'a parut mai mult.
    E adevarat ca nu reflecta in totalitate cartile, pentru cei care le'au citit, e o mica dezamagire insa dincolo de toate mi se pare un film reusit.
    Eu il consider un film reusit care merita vazut.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi-a placut. Oricum stiam ce se va intampla in filme, dar am vrut sa vad daca mi-am imaginat la fel. A fost spectaculos, nu am ce comenta. Dar as fi dorit sa fie mult mai spectaculos. Sa aiba acel ceva (nu ca nu l-ar avea) care sa te tina chiar si timp de o secunda , in fata ecranului, fara sa te apuce putin plictiseala.
    E ok, dar se putea si mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Marturisesc inca de la inceput ca am citit toata seria Harry Potter si am savurat fiecare film pana acum cu placere. Am invatat in timp ca filmul nu poate si nici nu trebuie comparat cu cartea(nu conteaza despre ce film sau carte e vorba), insa in acest caz lucrurile sunt un pic mai complicate. Ce vreau sa spun e ca urmatorul film(impartit sau nu in doua parti) va avea o misiune extrem de grea: sa explice publicului tot ce nu a reusit sa explice filmul de fata. Din nefericire, in afara de umorul povestilor de amor adolescentin nu am aflat nimic : povestea Horcruxurilor, centrala in carte si cheie spre sfarsitul complex al seriei, e ceva aluziv cel mult. Ce vreau sa spun, in concluzie: ramane prea mult de recuperat pentru urmatorul film pentru ca spectatorul sa priceapa ceva fara sa citeasca ultima carte. Altfel e doar un film despre adolescenti care in timpul liber mai agita si o bagheta magica!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare