vineri, 11 iulie 2014

The Vow



Paige (Rachel McAdams) şi Leo ( Channing Tatum) sunt doi artisti exceptionali si un cuplu frumos, sot si sotie care se iubesc la nebunie. Intr-o seara , cand se intorceau acasa cu masina, un camion ii loveste iar Paige ajunge la spital cu lovituri si traume serioase la cap.

Cand isi revine, sotul sau are un soc caci ea nu-si mai aminteste nimic din ceea ce s-a intamplat in ultimii cinci ani. Ea se crede studenta la Drept si logodita cu fostul sau iubit. Leo incearca din rasputeri sa-i aduca aminte dar trebuie sa lupte si cu parintii ei , care nu l-au placut niciodata si profita de situatie pentru a se reapropia din nou de fata lor. El incearca sa o recucereasca , aratandu-i inregistrari video cu nunta lor si alte evenimente unde ei erau fericiti si se iubeau. Dar ea nu are nici un sentiment pentru el si incearca sa se apropie de fostul sau iubit.




 


7 comentarii:

  1. The Vow este un film bun cu o poveste extrem de emotionanta si mai ales romantica.Cateva faze sunt destul de impresionante insa si cateva clisee desigur.Personal la acest film mi-a placut foarte mult de cei doi protagonostii care se descurca onorabil.De remarcat in primul rand ca acest film inspira dintr-o poveste reala.
    Un film excelent cu un final foarte bun care merita vazut intr-o dupa-amiaza placuta de primavara alaturi de persoana iubita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Oare cum sa incep?! Personal, mie mi-a placut filmul. Nu pot sa spun ca la fel de mult ca A walk to remember sau The Notebook, insa a fost un film bunicel. Ideea a fost interesanta; iar mie una mi-a dat de gandit... Actingul celor doi a fost ireprosabil, insa cum se spunea si mai sus... prea putin s-a pus accentul pe relatia celor doi...intreg filmul mi-a parut mai mult o introducere. Oricum, cu toate lipsurile lui, are totusi un farmec aparte. Deci zic ca merita vazut. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie personal mi-a placut The Vow, ce m-a cucerit prima data la el a fost distributia, doi dintre actrorii tineri care imi plac. Povestea este una trist-fericita ca sa zic asa, merge un pic pe linia filmelor realizate dupa romanele lui N. Sparks, doar ca aceasta este inspirata din fapte reale. De vazut.

    RăspundețiȘtergere
  4. un film romantic, un film pentru femei si cupluri in cautarea unui vis frumos, scene dramatice, amuzante, care emotioneaza si pana la urma ofera satisfactia unui final fericit, actorii frumosi, talentati, buna interpretarea lor, un film placut, merita vazut.

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos filmul! Un film plin de scene romantice,comice si doi actori care joaca excelent.Merita vazut!

    RăspundețiȘtergere
  6. M-am asteptat la o drama romantica gen The Notebook sau A walk to remember, dar nici pe departe nu a fost asa. Momentele dramatice nu smulg lacrimi si nici povestea de dragoste. Este doar un film inpirat din realitate si interpretat de o pereche reusita si cu experiente in domeniul romanceului: Rachel-Channing.
    Desi este interesant, si merita vazut o data, sincer nu astept cu nerabdare o revedere.
    Ce mi-a placut au fost dialogurile si interpretarea.

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte frumos. recomand

    RăspundețiȘtergere

Postări populare