luni, 21 iulie 2014

Sundays at Tiffany's (2010) - Sundays at Tiffany's



Jane Claremont călătorea frecvent, în copilărie, cu mama ei, Vivian, cele două fiind nelipsite în fiecare zi de duminică de la Tiffany. În acea vreme, Michael ( Eric Winter), prietenul ei imaginar, era foarte prezent în viața fetei. Douăzeci de ani mai târziu, ea este o femeie de afaceri de succes și se află pe punctul de a se căsători cu Hugh, logodnicul ei arătos. Dar, pe neașteptate, reapare Michael, care este adult și el acum și care începe să o avertizeze în legătură cu mariajul pe care femeia îl avea în plan. Deși este șocată la început de această neașteptată apariție din trecutul ei, Jane realizează nu numai că Michael s-a întors atunci când ea avea nevoie de ajutor, ci și faptul că acesta ar putea fi marea ei iubire.

Il puteti vedea aici -apasa aici _apasa


4 comentarii:

  1. Prietenul imaginar din copilaria unei fete care dispare cand ea trebuia sa implineasca 10 ani ,reapare dupa douazeci de ani atunci cand ea urma sa se casatoreasca cu un actor cunoscut,reamantindu-i lucruri stiute doar de ei doi.Un film romantic pe care-l recomand celor ce s-au saturat de violenta si creaturi malefice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Filuml este cu o actiune usoara si nimic iesit din comun fata de comediile clasice. Nu aduce nimic nou si nu m-a surprins prin nimic.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nice article and very good information. For More Movie News https://www.hd123movies.net/ would be great

    RăspundețiȘtergere

Postări populare