marți, 15 iulie 2014

In Secret (2013)



Thérèse, o fată frumoasă orfană de mamă, este obligată de către mătuşa ei să se căsătorească cu egoistul şi bolnăviciosul verişor primar Camille, simţindu-se prinsă în capcana unei căsnicii lipsite de pasiune şi îndrăgostindu-se de carismaticul Laurent LeClaire, împreună cu care plănuieşte să-l ucidă pe soţ pentru a-şi putea trăi în voie povestea de iubire.

Complotul funcţionează, iar Camille este înecat în lac şi eliminat din ecuaţie, dar fantoma lui continuă să-i hărţuiască pe cei doi criminali până la punctul în care Laurent nu mai poate picta niciun tablou în care o figură omenească să nu împrumute trăsăturile victimei, iar Thérèse nu mai poate face dragoste cu fostul amant, cu care între timp şi-a oficializat relaţia, fără să simtă prezenţa lui Camille în dormitorul matrimonial. Învrăjbiţi unul împotriva altuia şi ajungând să se deteste din cauza sentimentelor de culpabilitate, Thérèse şi Laurent intenţionează să se omoare reciproc, mai ales că au comis greşeala de a-şi mărturisi crima în faţa mamei paralizate a lui Camille.

Ochii acuzatori ai bătrânei, singurii pe care aceasta şi-i mai poate mişca după cele două atacuri vasculare cerebrale pe care le-a suferit din cauza durerii provocate de moartea fiului, îi urmăresc cu ură şi îi înnebunesc pe Thérèse şi Laurent.





3 comentarii:

  1. Este o noua adaptare a romanului " Thérèse Raquin " / Emile Zola.Ii vor trebui mult talent si enorm de mult noroc , actritei Elizabeth Olsen sa se intreaca cu Simone Signoret care a facut din acest personaj o capodopera de interpreta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Super film . nu ratati !

    RăspundețiȘtergere
  3. Actiunea filmului este foarte buna.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare