luni, 14 iulie 2014

300 : Rise of an Empire



După impresionanta confruntare de la Portile de Foc -Termopile, lacomul rege persan Xerxes continuă din toate puterile consolidarea puterii si extinderea imperiului persan, urmărind intr-o maniera cruda expansiunea armatei salesi a teritoriului său şi dezvoltarea unei forte armate foarte invincibile. Cu o flotă impresionantă si numeroasa condusă de cruda Artemesia, regeleXerxes îşi concentrează toată puterea si atentia pentru a il opri pe generalul spartan Themistokles care doreşte să uneasca toate teritoriile greceşti.

Filmul „300: Ascensiunea unui Imperiu” promite acţiune si efecte de proporţii epice, efecte vizuale excepţional de bine realizate şi o bătălie cutremurătoare care are loc pe mare. 300: Rise of an Empire este un viitor film american de actiune regizat de Noam Murro. Este o urmare la filmul 300 din anul 2007 , care are loc înainte, în timpul și după evenimentele din acel film. Zack Snyder , care a regizat și co-scris filmul original, acționează în calitate de scriitor și producător în acest film . Distributia ii include pe Sullivan Stapleton , Eva Green , Callan Mulvey , Hans Matheson , și Jack O'Connell . Distributia include, de asemenea, Lena Headey , Rodrigo Santoro și David Wenham , care isi reiau rolurile din primul film .

Filmul se concentrează asupra lui Temistocle și Artemisia I din Caria , precum și asupra lui Xerxes I al Persiei . Bătălia de la Artemisium a fost un angajament naval, concomitent cu lupta de la Termopile si a fost dus de o alianță a orașelor state grecești și Imperiul Persan în septembrie 480 î.Hr. în strâmtoarea dintre continent și extremitatea nordică a insulei Eubeea (Evvia moderna). Filmul se va concentra, probabil, de asemenea, în parte, la bătălia de la Salamina , în care Artemisia a jucat un rol important, precum și, eventual, Bătălia de la Marathon . Bătălia de la Salamina (de origine a eroului mitic Ajax ) a fost dusa după ce Imperiul Persan a avansat în sudul Greciei și a ocupat Atena . Filmul va acoperi, de asemenea, o parte din viata lui Xerxe, și va explica modul în care el a devenit "Regele lui Dumnezeu".

 




4 comentarii:

  1. E adevarat ca nu este la fel de reusit ca primul,ca impactul emotional nu a mai fost acelasi,si ca nu este printre cele mai bune filme ale anului de pana acum,insa avand in vedere asteptarile pe care le-am avut,am iesit din sala de cinema satisfacut si cu un feeling placut (si uite asa am facut si o rima :D).Regia semi-incepatorului Noam Murro este bunicica,coloana sonora este delicioasa si se potriveste perfect cu atmosfera si intensitatea filmului,iar Eva Green este o grozava Artemisia.Rodrigo Santoro este la fel de magistral in rolul lui Xerxes ca in prima parte,si este o placere sa il privesc la treaba,scenele de actiune au un impact mult mai mare datorita lipsei acelor enervante si exagerate slow-motion-uri din primul,iar decorurile sunt mult mai reusite.Minusurile vin in special din partea scenariului,si a modului enervant in care se termina filmul.Nu este o capodopera si nu a satisfacut asteptarile celor care se asteptau sa fie cel mai bun film al anului,insa este o explozie reusita si spectaculoasa de CGI pe un ritm dinamic care nu iti da voie sa te plictisesti,si cu una dintre cele mai fierbinti scene de sex din orice film din ultimii 5 ani,care merita vizionata de catre toti fanii primului film,insa si de toti cei care cauta o seara distractiva

    RăspundețiȘtergere
  2. Primul "300" nu m-a impresionat mai cu nimic. Eh, probabil pentru vremea lui a venit cu chestii noi, dar nimic iesit din comun. Partea asta m-a impresionat. Se putea si mai bine (ca intotdeauna), dar per total nu a fost deloc rau. Efectele au fost superbe si, spre deosebire de primul, in sfarsit i-am vazut p-astia manjiti de sange. Povestea mi s-a parut foarte bine incadrata, iar actingul a fost neasteptat de bun. Mi-a placut si zic ca merita vazut.

    RăspundețiȘtergere
  3. .Mai bun ca prima parte.3D destul de spectaculos,actiune,suspans,cam tot ce ti-ai putea dori de la un film de genul acesta.Acest film este exact ceea ce sugereaza reclama si trailerul batalii violente, discursuri pompoase de ti se umfla pipota de mascul alfa, valuri de sange, membre amputate dintr-o lovitura cu sabii ruginite, capete sparte de scuturi, barbati dezbracati si pompati la greu cu aminoacizi, shake-uri proteice, creatina, xplode etc. si o poveste destul de aberanta care nu prea respecta legenda originala. Xerxes este de umplutura.300: Ascensiunea unui imperiu este mai mult joc pe calculator decat film.Dar una peste alta,merita vazut.

    RăspundețiȘtergere
  4. L-am vazut 3D,o poveste foarte buna si originala,am vazut actiune si foarte intens filmul eu zic ca nu a fost prea mult sange,a fost ok,inspecial poveseta este una foarte buna

    RăspundețiȘtergere

Postări populare