joi, 17 iulie 2014

Edge of Tomorrow 2014 - Prizonier in timp

Edge of Tomorrow (2014) Prizonier în timp



Într-un viitor nu foarte îndepărtat Pământul e atacat de Mimics, o rasă extraterestră care se comportă ca un stup şi care au redus oraşele la mormane de moloz şi au ucis milioane de oameni. Armatele din toate ţările îşi unesc eforturile într-o ultimă defensivă. Locotenent-colonelul Bill Cage nu a participat niciodată la lupte pe front, dar e trimis direct în bătaia armelor.

 În doar câteva minute el e ucis, dar reuşeşte să ia şi viaţa unui extraterestru alpha. Însă militarul se trezeşte la dimineaţa în aceeaşi zi pe care a trăit-o deja şi e iar trimis cu forţa să lupte şi să moară. Iar şi iar. Contactul fizic cu extraterestrul l-a aruncat pe Bill Cage într-o buclă a timpului care se repetă la infinit.

 





8 comentarii:

  1. un s.f. excelent care are la baza nuvela “All You Need Is Kill”, in care regizorul a pus amprenta pe scene si elemente mai occidentale, care tine privitorul in cele a aproape doua ore lipit de scaun, uitand de popcorn si suc, intr-un viitor apropiat, o rasă extraterestră aterizează pe Pământ și reușește într-un timp foarte scurt să îngenuncheze forțele armate ale lumii, si de aici incepe aventura maiorului Cage, interpretat de Tom Cruise, devenind captivul unei zile ce se repeta la nesfarsit, panica, nesiguranta, umorul, stari ce se citesc pe fata actorului si devin remarcabile, scenele de lupta sunt perfect regizate, rasa extraterestra este perfecta pentru 3d, nu de putine ori am tresarit si nu am fost singura, armura cea grea este perfect creata, scenele de lupta odata vazute iti vor ramane in minte mult timp, filmul este perfect, sincer in geniul s.f-ului, veti tresari, rade, va veti emotiona alaturi de jocul actoricesc care este foarte bun, un film pe care o sa-l revad cu siguranta, il recomand, chiar merita vazut, nota 10.

    RăspundețiȘtergere
  2. Edge Of Tomorrow era unul dintre putinele filme din pe care le asteptam cu foarte multa nerabdare.De-asemenea imi doream foarte mult ca filmul sa fie primit bine de catre critici iar acest lucru s-a intamplat din fericire.Chiar imi doream ca acest film sa fie bun.
    Acum ca am avut marea placerea sa urmaresc acest film pot spune cu multa usurinta ca Edge Of Tomorrow este un film foarte bun care m-a entuziasmat fantastic.Aveam niste asteptarii ridicate de la acest film iar din fericire acestea au fost atinse cu multa usurinta.De-asemena imi amintesc cu multa frenezie momentul in care am vazut pentru prima data trailerul.Imi aduc aminte ca am ramas foarte placut surprins de cea ce vazusem iar din acel moment am asteptat cu nerabdare acest film.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi s-a parut foarte tare filmul.Nu am mai vazut de mult asa un film bun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avandu-l in rolul principal pe Tom Cruise, evident ca ne asteptam sa fie un film de actiune. Cei ce vor avea curiozitatea sa-l vada nu vor fi dezamagiti de jocul actorului. Ceea ce plictiseste un pic este actiunea repetitiva a filmului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Tom Cruyse da lovitura din nou cu un film bunisor...razboi impotriva extraterestrilor ce invadeaza pamintul.Interesant gindit,scenariu bun si un regizor extra...nota mare.

    RăspundețiȘtergere
  6. Edge Of Tomorrow este in primul rand un film care impresioneaza la nivelul scenariului.Povestea filmului este foarte complexa si inteligenta.Aceasta se reiventeaza in fiecare clipa astfel incat niciodata nu exista o rutina anume.Actiunea filmului evolueza treptat iar odata cu aceasta si personajul principal care sufera o intensa transformare.Daca inceputul filmului pare putin stangaci acest lucru se va indreptat total odata cu declansarea actiunii.Ritmul alert si foarte intens iti capteza imediat toata atentia pana in momentul in care trebuie sa parasesti sala.

    RăspundețiȘtergere
  7. Actiunea filmului in foarte mare parte este sustinuta doar de catre doua personaje.Acestea sunt interpretate cu brio de catre Tom Cruise si Emily Blunt.Tom Cruise dezvolta un personaj foarte interesant care pe intreg parcursul actiunii sufera o evolutie pozitiva.Astfel acest personaj las si neinteresant ajunge sa devina treptat un adevarat soldat cu un scop bine definit.Chiar mi-a placut foarte mult acest aspect.
    Cea mai mare surpriza vine totusi din partea actritei Emily Blunt care surprinde foarte mult cu partitura aleasa.Din partea acestei superbe actrite pe care o apreciez foarte mult nu au mai existat astfel de roluri si chiar am ramas surprins sa o urmaresc intr-un astfel de film.Personajul acesteia este o unul foarte bine pus la punct care in unele momente cheie reuseste sa atraga toata atentia.Mi-a placut foarte multe acest personaj pentru faptul ca este o adevarata luptatoare si un caracter puternic.Modul in care Emily Blunt dezvolta acest personaj este admirabil si merita toata recunostina.Personal sunt foarte impresionat de uimitoarea munca reusita de britanica actrita.

    RăspundețiȘtergere
  8. Edge Of Tomorrow este un film foarte bun si inteligent care cu desavarsire merita o vizionare.Faptul ca din distributia filmului fac parte doi dintre actorii mei preferati m-a entuziasmat fantastic si m-a facut sa realizez ca acest film trebuie vazut cat mai repede.Asadar va recomand cu multa buna intentie acest film pentru ca sunt sigur ca Edge Of Tomorrow va v-a uimi destul de mult.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare