joi, 10 iulie 2014

About Time



Un tânăr cu posibilitatea de a călători timp descoperă că a găsi dragostea adevărată nu este la fel de ușor cum el a crezut că ar fi, aceasta este povestea în această comedie romantică de la scenaristul / regizorul Richard Curtis (Love Actually, Pirate Radio). Domhnall Gleeson, cel mai ușor de recunoscut din rolul său în "Harry Potter" ca Bill Weasley, un tânăr crescut în Cornwall, duce o viață liniștită, medie. El locuiește cu tatăl său ( Bill Nighy ), Maria, mama lui ( Lindsay Duncan ) și sora lui Kit Kat ( Lydia Wilson ). Tim Lake (Domhnall Gleeson) are varsta de 21 de ani și este singur. În lumina dimineții dure în urma unei deprimante petreceri de Anul Nou, el descoperă un secret de familie care ii va schimba viata pentru totdeauna. Încredințat de către tatăl său (Bill Nighy), cu cunoștințele pe care bărbații din familia lor pot călători în timp, Timl se mută la Londra pentru a studia dreptul și pentru a găsi o prietena.

În momentul în care Tim o vede pe superba Mary (Rachel McAdams), el știe că si-a găsit femeia visurilor sale. Dar, de îndată ce s-au indragostit, o intorsura neașteptata cauzata de o călătorie in timp ii face complet străini din nou. Acum, în scopul de a câștiga înapoi inima Mariei, Tim va trebui să călătorească în timp , din nou. La început, il vom vedea pe Tim dand timpul inapoi pentru a ajuta alte persoane, și în acest sens, el isi anulează propria fericire fără să o știe. În cele din urmă, el pare să stăpânească procesul, folosind talentul său unic de a crea o propuneri de căsătorie de neuitat, se asigura ca nunta lui Mary nu are loc fără o zgudui și se sustrage unui blocaj masiv de trafic care blochează traseul lor la spital, atunci când soția sa merge la muncă , dar în timp Tim descoperă că adevărata cheie pentru fericira nu constă în capacitatea sa de a rezolva problemele din trecut, dar în schimb face cele mai multe absolută a vieții sale în prezent. "About Time" este o expresie foarte speciala de voce și filosofia unuia dintre cei mai romantici regizori și nu de la distanță, cum ne asteptam.

O surpriza ca aceasta este ceea ce face acest film atât de interesant in mod constant. Sincer, deși iubirea , romantismul, căsătoria și familia sunt toate parte din ADN-ul filmului, eu nu as numi-o o comedie romantica. În schimb, este vorba despre calatoria de viață și cât de greu este de a găsi perspectiva corecta atunci când ne pierdem în detaliile de zi cu zi. Actori: Domhnall Gleeson , Rachel McAdams , Bill Nighy , Tom Hollander , Margot Robbie , Lydia Wilson , Vanessa Kirby Director: Richard Curtis Durata: 123 min.






5 comentarii:

  1. Un film care mi-a placut. Un film care mi-a dat aceeasi stare de bine pe care ti-o da un cadou pe care –l astepti si care nu te dezamageste.
    Poate ca a avut o parte mai trenanta, dar si-a revenit spre final.
    Ca si Love Actually, si acest film este un …hai sa zicem „omagiu” dragostei.
    Mi-au placut Rachel McAdams si mai ales Bill Nighy.
    Il recomand ca un medicament pentru a readuce zambetul si pofta de viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. About Time este un film foarte frumos,dragut si emotionant in multe momente.Un film amuzant dar uneori si putin dramatic,trist si nostalgic.Mi-a placut foarte mult modul in care alterneaza aceasta poveste. . .de la faze comice la romantism si momente dramatice.Insa totusi acest film este unul pozitiv si nu incearca sa puna mult accent pe momente sensibile.
    Povestea acestui film este una foarte interesanta insa mi s-a parut si putin haotica in cateva momente.Insa in general povestea este draguta,romantica si amuzanta.Personajele sunt foarte simpatice iar intre ele exista o chimie extraordinara.Cei doi protagonisti chiar fac un cuplu dragut.
    About Time este un film extraordinar care cu siguranta va fi pe placul multor persoane.Recomand cu foarte multa placere acest film romanticilor incurabili.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru mine a fost cea mai buna combinatie intre SF, comedie si romantism. Un acting bun din partea tuturor actorilor ( in special Domhnall Gleeson), coloana sonora superba, mesajul transmis, povestea interesanta si toate la un loc au dat nastere unui film superb care l-as revedea oricand, de mai multe ori.

    RăspundețiȘtergere
  4. O comedie romantică amuzantă despre dragoste, cu un pic de călătorie în timp. Scenariul și coloana sonoră sunt de foarte bune. Regizorul Richard Curtis face o treabă bună în echilibrarea elementelor de comedie și dramatice ale poveștii. Povestea nu este plictisitoare în ciuda a două ore de funcționare. Atracția dintre Rachel McAdams și Domhnall Gleeson este suficient de convingătoare . Conexiunea dintre Domhnall Gleeson și Bill Nighy, ca tată și fiu, este simțită pe tot parcursul filmului și evoca cu siguranță unele amintiri emoționante.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un film foarte frumos, relaxant si placut de urmarit. Povestea este una interesanta iar actorii minunati, Rachel McAdams este de-a dreptul fermecatoare. Poate ma asteptam la mai multa actiune spre final si mai mult dramatism intre cei doi protagonisti dar in a doua jumatate a filmului se pune accentul mai mult pe relatia tata-fiu ceea ce pe mine personal nu m-a incantat asa mult. Cu toate astea ramane un film frumos ce merita urmarit.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare