luni, 21 iulie 2014

The Other Woman (2014) - Cealaltă femeie



Carly ( Cameron Diaz) este o avocata draguta care are sansa sa intalneasca un tip deosebit de dragut, pe nume Mark de care se indragosteste rapid. Dar vrand sa-i faca o surpriza acasa ea descopera de fapt ca el este insurat. Sotia sa , Kate banuieste ca este amanta sotului ei si o cauta mereu pentru a ii cere detalii. Intre ele se dezvolta o frumoasa prietenie, unde Carly incearca sa o sustina pe Kate care este total distrusa si devastata la aflarea adevarului despre viata amoroasa a sotului ei.

Pe parcurs , ele descopera ca Mark este un infidel notoriu si un om fara scrupule si se imprietenesc cu urmatoarea lui amanta pe nume Amber si toate cele trei isi propun un plan pentru a il pedepsi pe Mark pentru comportamentului lui si pentru a o pune pe Kate in siguranta, in cazul unui divort. Lucrurile iau o intorsatura ciudata , iar comportamentul lui Mark le face pe cele trei femei sa isi dea seama ceea ce asteapta cu adevarat de la viata.

 



6 comentarii:

  1. O comedie foarte reusita . Nota 10

    RăspundețiȘtergere
  2. O poveste frumoasa despre femei inselate care reusesc sa se ridice si sa-si gaseasca fericirea.

    RăspundețiȘtergere
  3. bun . chiar o idee frumoasa a acestui film poate putin mai scurt si era si mai si dar oricum o pelicula foarte reusita . Nota 9

    RăspundețiȘtergere
  4. O comedie asa, ca o gustare de ora zece- poti oricand renunta la ea in favoarea unei mese mai acatarii de la pranz. O blonda ce isi dorea o “tabara de creier” (Leslie Mann in rolul lui Kate King), o alta blonda foarte bine umflata la balcon si fara prea multe dotari la mansarda (Kate Upton in rolul lui Amber) si o a treia blonda care e dracu’ gol, desteapta, sensibila, intelegatoare si pe deasupra si mare sefa, dar cam prea parguita si cu labe de gasca pe la ochi (Cameron Diaz in rolul lui Carly). Al patrulea in perimetru e Nikolaj Coster-Waldau in rolul lui Mark, un fustangiu ce nu se poate retine de la vanatoare, mai ales cand prada cade lesinata cu ochii dati peste cap de la primele replici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dragut, am ras cu multa pofta...

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte reusit filmul , una dintre cele mai bune comedii a anului 2014.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare