joi, 17 iulie 2014

We’re the Millers - Noi suntem familia Millers



David este un traficant marunt de droguri care esueaza intr-o mica afacere. Este jefuit si deposedat de o cantitate medie de cocaina. Pentru a uita acest lucru, seful sau ii propune o afecere in schimb: sa aduca din Mexic un important transport de droguri. El refuza la inceput dar cand i se cere sa returneze banii nu mai are de ales si cauta o solutie.

 O gaseste in ciudatii lui vecini , o stripeuza amenintata cu evacuarea din cauza neplatii chiriei, un adolescent cu mama plecata in cautarea dragostei si o adolescenta fugita de acasa si aciuiata la ei in cartier. Impreuna vor lucra sub acoperire ca si familia Millers care fac o simpla excursie in Mexic. peripetiile si intamplkarile hazlii nu vor lipsi deloc, precum si situatiile tensionate care ii vor apropia pe cei patru foarte mult.

7 comentarii:

  1. We're The Millers este o comedie dementiala care pur si simplu iti va oferi aproape doua ore de relaxare totala.Filmul este extrem de amuzant iar personajele sunt pur si simplu adorabile.Mi-a placut foarte mult de Jennifer Aniston dar si Emma Roberts m-a surprins placut.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o comedie simpatica, dar inegala ca umor.. vorbesc de calitatea umorului. Se rade, face usor priza la public, dar se uita la fel de usor. Ideea cu pachetul transformat in copil si leganat un sfert din film, mi s-a parut desprinsa din umorul romanesc postrevolutionar, marca Un show pacatos sau Dimineata cu Bogdan si Dani.

    RăspundețiȘtergere
  3. Love, "drama", actiune....le regasesti in acest film..O Jennifer Aniston in toata splendoarea ei, un Jason Sudeikis tare amuzant si concluzia este ca acest film este unul grozav, nu stiu cat de originala este povestea dar cu siguranta filmul acesta te va face sa razi , de aceea spun eu ca trebuie vazut.

    RăspundețiȘtergere
  4. filmele americane de comedie sunt ,de fapt, serialele (seinfeld,married with children etc.).Lung metrajele nu-mi starnesc deloc rasul,poate doar o stare de relaxare,nimic mai mult. We're the millers este un film care iti creeaza o buna dispozitie,nu plictiseste deloc,este destul de alert,dar ,sa fim seriosi,nu-ti provoaca rasul (poate doar un zambet,din cand in cand).

    RăspundețiȘtergere
  5. mi-a placut tare mult, este un film simpatic, o poveste amuzanta! Un film care dovedeste ca nimic nu ar fi imposibil - caractere total deosebite pot forma o familie daca au acelasi spirit de aventura, o mare capacitate de a improviza si mult-mult simt al umorului. Filmul contine situatii neobisnuite si multe faze haioase care stârnesc honote de ras! Am iesit de la cinematograf relaxata si foarte bine dispusa :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevarat, nu e film de Oscar, nu este de pastrat in arhiva proprie, dar merita pana la ultimul banut . Daca reusesti sa-l vezi in cinema si nu razi deloc trebuie sa-ti pui niste intrebari, ceva este in neregula si vei incepe sa fii deranjat de joaca copiilor in parc, de culoarea florilor, de tot ce ar trebui sa te bucure

    RăspundețiȘtergere
  7. O comedie chiar foarte buna...in ultimul timp greu mai gasesti o comedie la care sa razi mai tot filmul iar acesta reuseste sa te binedispuna inca de la inceput si nu te plictisestecu absolut nimic...povestea draguta, actorii foarte simpatici, Jennifer Aniston chiar a fost in forma.....mai ales cu acele dansuri:))) Il recomand cu incredere...merita urmarit.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare