luni, 14 iulie 2014

The Wolf of Wall Street



Confirmat ca si actor principal în "The Wolf of Wall Street" în regia lui Ridley Scott, celebrul Leonardo DiCaprio face o colaborare cu Martin Scorsese. Acesta din urmă a luat proiectul de sub juristictia lui Scott, iar filmările încep în vara anului 2012. Filmul este bazat pe best-seller-ul in vanzari cu acelaşi titlu scris de Jordan Belfort, în anul 1990, în care este urmărit destinul si viata unui tânăr, din anii '80 (când el devine milionar) si până în anii '90 , când cariera lui este serios avariata şi ajunge să fie condamnat la detentie. Leo DiCaprio şi Martin Scorsese au mai lucrat impreuna la celebrele filme "Bandele din New York" (in 2002), "Aviatorul" (din 2004), "Cârtiţa" (in 2006) şi "Shutter Island" (in 2010). În ultimele câteva poze Scorsese m-a lăsat un pic dezamăgit. Am început să cred că Marty a devenit o "armă pentru închiriere" și că strălucirea lui ar fi putut fi cheltuita (operele sale anterioare au fost unele dintre cele mai bune filme făcute vreodată).

 Am participat la un screening-ul al Lupului de pe Wall Street în această seară și a fost așteapt să fie impresionat. Sunt fericit să spun că am fost complet uimit. Acest film este cel mai bun. Am râs, am crispat, am legat (cu amintiri plăcute, precum și un pic de vină) și am crezut COMPLET fiecare moment de necrezut. O carte buna, un mare scenariu și o distribuție încântătoare s-au format și s-au modelat în ceea ce cred că ar trebui să se Scorsese cel mai bun regizor Oscar și probabil un premiu pentru cel mai bun film la film. Leo DiCaprio a crescut într-un actor versatil și creația sa a plimbare acest super-erou dirtbag lui roller coaster în acest nebun (adevărat) poveste este cu adevărat sincer și fermecător de divertisment. Jonah Hill a scos toate oprește prea și acest lucru este cu siguranta cel mai bun lucru lui. Vă mulțumim domnului Scorsese pentru livrarea bunurilor atât de strălucita!


4 comentarii:

  1. "The Wolf of Wall Street" spune povestea decadenta plina de abuzuri si opulenta a milionarului Jordan Belfort. Daca lasi la o parte cele spuse mai sus, filmul prezinta povestea unui om care a creat un imperiu fara sa vanda practic nimic. Desi este cam lung (3 ore), filmul transpune perfect povestea anilor 80-90 si ne arata cum banii il pot schimba radical pe om si il impinge sa uite de valorile morale si importante ale vietii. Revenind la oile noastre si lasand sentimentalismele la o parte, "Lupul..." este genial!!!DiCaprio este genial!!!Hill este genial!!!Iar al nostru cowboy McCounaghey, desi apare pentru 10 minute, face un rol fabulos. Leonardo impersonandu-l pe Belfort te face sa iti doresti mai mult decat orice pe lume sa faci bani cat mai multi si sa petreci pana lesini.

    RăspundețiȘtergere
  2. In ciuda faptului ca filmul merge pe o idee vazuta si in alte filme,si anume ascensiunea tot mai mare a unui om care se baga in niste afaceri ilegale,totul terminand-u-se cu decaderea acestuia,Lupul de pe Wall Street a reusit sa ma impresioneze prin originalitatea cu care este subiectul de mai sus prezentat de catre maestrul Scorsese.Leonardo DiCaprio il interpreteaza in film pe Jordan Belford,un tanar broker de pe Wall Street care la inceput ne este prezentat ca genul de baiat cuminte,care sta mereu in banca lui si mereu mananca tot din farfurie,insa pe parcurs,dorinta de a face bani si modul de viata de pe Wall Street

    RăspundețiȘtergere
  3. Scorsese îl are la inimă pe Leo, se vede asta cu ochiul liber, în ultima decadă, cei 2 au avut 4 colaborări, dintre care 2 soldate cu multe Oscar-uri, una cu milioane de fani, iar una concurează acum la premiile Oscar. Probabil că până și Scorsese e deranjat de faptul că Leonardo DiCaprio, fără doar și poate unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, nu câștigă blestematul ăla de Oscar pentru cel mai bun actor – nu că n-ar avea talent, ca dovadă mulțimea de nominalizări, dar se pare că-l cam urmărește ghinionul – vedeți cazul lui Peter O’Toole.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma declar absolut incantat de acest film si il recomand tuturor cu incredere. Desi dureaza aproximativ 3 ore, nu te plictiseste nici macar un minut ci te face sa te simti din ce in ce mai bine si mai fascinant

    RăspundețiȘtergere

Postări populare