miercuri, 23 iulie 2014

Clash of the Titans



Aceasta noua versiune la clasicul film din 1981 cu acelasi titlu il are in centrul povestii pe Perseu, fiul lui Zeus, crescut printre oameni. Lupta pentru putere ii gaseste pe oameni infruntand regii si regii infruntand zeii. Numai ca razboiul dintre zei ar putea distruge intreaga lume. In fata lui Hades, zeul lumii de dincolo, Perseu este neajutorat, nereusind sa isi salveze familia.

El se ofera voluntar intr-o misiune periculoasa de a-l infrange pe Hades inainte ca acesta sa puna mana pe puterea lui Zeus, vrand sa elibereze iadul pe pamant. In fruntea unor razboinici viteji, Perseu porneste intr-o calatorie plina de pericole in lumile interzise, acolo unde se va lupta cu creaturi, bestii si demoni, in fata carora va triumfa numai daca isi accepta conditia de zeu, numai daca isi va sfida soarta si isi va crea propriul sau destin.

 Titlu: Clash of the Titans - Infruntarea Titanilor

Data lansare (SUA): 02 Aprilie 2010



 

6 comentarii:

  1. Un film despre demnitate,curaj,tradare,altruism,toate pe fundalul Greciei Antice.Efectele speciale sunt punctul forte,actiunea este bine conturata,personajele mitice,fara o prea mare complexitate sunt usor de urmarit.Avem un Sam Worthington mai putin carismatic decat in Avatar,insa se descurca.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna aceasta ecranizare,aporoape la fel de buna din punct de vedere al scenariului cu originalul din 1981.Grafic evident este peste acela,grafic este exceptional. imdb nu este un site de luat in considerare ptr. ca americanii si chiar europenii nu sunt cunoscatori de filme bune,ei au nostat originalul cu o nota mult mai mica decat remake-ul,asa ceva nu se poate.Dar si acest remake starneste acelasi feeling pe care mi l-a stanit Lord of the Ring's,foarte bine ecranizat aces Clash of the Titans

    RăspundețiȘtergere
  3. "Clash of the Titans"este o poveste clasica despre viata si moarte,tradare si curaj,intr-o lume fantastica populata de oameni,monstri si zei...Cei care au reusit sa vada...si sa le placa filmul dupa care este realizat acest remake,film aparut in anul 1981 au acum ocazia sa traiasca aceleasi senzatii,insa la un nivel mult mai spectaculos...datorita tehnologiei avansate de care dispunem azi...
    Filmul "Infruntarea titanilor" ne poarta intr-o lume fantastica,populata de creaturi mitologice,precum inaripatul Pegas sau Meduza cea ucigasa...

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt un mare fan a legendelor elinilor si a mitologiei greci,si acest film mi-a intrecut orice imaginatie...nu mi-am inchipuit niciodata ca voi vedea asa de clar si complex chipul zeilor ,cum am vazut in acest film.
    nu este un film foarte bun care sa-ti genereze emotii si trairi nemarginite,dar pentru a avea idee despre cum arata zei si Olimpul ,acesta nu trebuie ratat,pentru ca este cel mai bun film de acest gen.

    RăspundețiȘtergere
  5. un film echilibrat din punctul meu de vedere doar ca mi-as fi dorit ca infruntarea dintre perseu si hades sa fie ceva mai lunga si de efect ...merge si asa ,dat fiind faptul ca filmul este un remake dupa cel din anii 80...

    RăspundețiȘtergere
  6. Un ritm bun si captivant, o poveste interesanta cat sa te tina pana la final, efecte reusite, decorul realizat bine si o distributie cu nume sonore care desi nu impresioneaza prin prestatii mentine actingul la un nivel acceptabil. Una peste alta mie mi-a placut, nu m-a plictisit si il consider destul de reusit cat sa merita vazut o data. Enjoy it!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare