joi, 17 iulie 2014

Adore



Lil si Roz sunt vechi prietene bune inca din copilarie, au fost vecine si inca sunt. Fiecare si-a construit cate o viata si au dat nastere unui baietel. Timpul a trecut frumos peste viata lor si iata-i ajunsi pe toti patru , ele la varsta unor femei mature iar baietii, doi tineri frumosi care incearca sa-si construiasca un viitor. Fiind niste familii moderne, distractia, dansul, inotul, plimbarile pe plaja sunt la ordinea zilei si astfel se infiripa doua frumoase povesti de dragoste intre prietene si fii lor. La inceput fiecare dintre ele si ei tin secret acest lucru dar in timp relatiile lor ies la suprafata. In timp ele decid ca ei trebuie sa-si construiasca alte relatii , cu fete de varsta lor pentru a le oferi sansa de a avea o famile . Dar in timp, relatiile lor si familiile vor putea oare sterge aceste idile vechi?





6 comentarii:

  1. Un film cu un subiect destul de controversat, poate pentru unii deloc usor de digerat, dar per ansamblu e o realizare cinematografica complexa. Distributie buna, acting de exceptie, scenariu foarte bun.
    Pana la urma lucrurile astea poate se si intampla in viata de zi cu zi, uneori principiile morale nu garanteaza si fericirea, cele mai intense iubiri sunt uneori cele fara viitor si asa mai departe...e o lume libera, fiecare face ce crede de cuviinta..

    RăspundețiȘtergere
  2. un film cu o distributie de exceptie, locatie exotica, un film de nota 10 ! iubirea nu are varsta, ratiune, ptr ca altfel nu ar mai fi iubire.... exista o categorie in randul barbatilor, care isi doresc ca si iubita copia mamei lor... mi-a placut, l-am vazut si revazut ! urmariti-l cu atentie ... dincolo de valul aparentelor !

    RăspundețiȘtergere
  3. nu as putea sa il numesc un film bolnav, dar nici un film normal, din punct de vedere al povestii.
    cu speranta ca aceasta realitate sa nu existe, sau sa nu se pomeneasca de asa ceva, filmul este unul oarecum captivant.

    RăspundețiȘtergere
  4. cam asa ceva...ciudat e ca se intampla acelasi lucru cu amandoua,daca era doar o relatie,o inconstienta, mai intelegeam,dar ce sa facem asa e povestea!

    RăspundețiȘtergere
  5. "Two mothers" este o poveste erotică despre dragostea greşit direcţionată, despre două femei mature, bune prietene şi confidente de o viaţă întreagă. Relaţia lor este pusă la grea încercare atunci când fiecare se îndrăgosteşte de băiatul adolescent al celeilalte. Filmul se inspiră din romanul omonim al câştigătoarei premiului Nobel pentru literatură Doris Lessing. Un film cu o poveste iesita din comun care,zic eu,merita vazuta! Filmul nu este plictisitor deloc,insa trebuie sa recunosc ca pe parcursul filmului vei avea o stare ciudata,de "dezgust"pentru ca nu este ceva normal,pe care il vezi in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  6. doua mame nebune dupa sex, doi baieti care iubeau

    RăspundețiȘtergere

Postări populare