joi, 17 iulie 2014

The Legend of Hercules (2014) - Legenda lui Hercule



În vechea Grecia , o frumoasa regină antica cade pradă dorinţei si atractiei lui Zeus, iar rezultatul acestei actiuni este un fiu cu un destin proscris : trebui să-l detroneze pe regele despotic şi să readucă pacea si linistea într-un ţinut plin de necazuri. Dar prinţul Hercule, caci despre el este vorba, nu are habar de semintia sa zeiască şi vrea doar un singur lucru: dragostea lui Hebe, o prinţesa din Creta, promisă chiar fratelui printului Hercule. Când Hercule află ce povara îi stă pe umeri, va trebui să aleagă: va ramane alături de dragostea sa sau va lupta cu personaje mitice pentru ca sa işi împlineasca destinul? După ce semizeul, fiul lui Zeus, este trădat de tatal vitreg, el trebuie să lupte pe drumul înapoi din exil și impotriva sclaviei regelui. 

Regizat de Renny Harlin Produs de :Boaz Davidson, Danny Lerner, Les Weldon Renny Harlin

Scris de: Daniel Giat, Giulio Steve, Renny Harlin, Sean Hood

In rolurile principale: Kellan Lutz, Gaia Weiss Scott , Adkins Roxanne, McKee Liam Garrigan


 

4 comentarii:

  1. Cu siguranta nu am asistat la cel mai bun film cu si despre mitologia greaca,asta pentru ca americanii au in general o problema in a rastalmaci "legendele"; de aceasta data a venit la rand panteonul grecesc, unul dintre cele mai complexe si riguroase "religii" ale mileniilor trecute alaturi de egipteni.
    Trecand peste modificari ale scenariului in comparatie cu ceea ce spune legenda greceasca; filmul este unul chiar resit,atata din punct de vedere al scenariului (repet povestea lor proprie) si efectele sunt reusite,mai putin interpretarea care pe alocuri lasa de dorit,dar nu e ceva de speriat.
    Partea care e deranjanta este repeziciunea> se trece rapid prin viata eroului- personaj principal, intr-un minut este prezentata toata copilaria ,apoi toata viata sa in cateva minute,deci e ceva la modul fast forward...aici e hiba filmului.

    RăspundețiȘtergere
  2. filmul nu e deloc rau, doar ca nu respecta deloc legenda originala si uiteasa ne trezim cu "genii" care or sa spuna : am vazut filmul , stiu legenda lui hercule deci ce rost are samai citesc; poate nu era rau daca producatorii puneau si ei o nota la inceputul filmului in care sa avertizeze ca filmul nu e conform legendei antice ci o adaptare proprie; un punct in minus este actingul care e la nivel mediocru; un punct in plus e dat de efectele speciale facute pe calculator.

    RăspundețiȘtergere
  3. se poate lua de mana cu Spartacus,Thor,Godzilla.

    RăspundețiȘtergere
  4. "Unul dintre cele mai mari mituri ale omenirii îşi dezvăluie toate misterele într-o aventură epică despre iubire şi curaj - Legenda lui Hercule, din ianuarie, pe marile ecrane. "Asa suna publicitatea filmului,anuntul care ar trebui sa determine cat mai multa lume sa urmareasca filmul.Insa,in realitate,filmul nu prezinta ai deloc istoria adevaratului film.Oricare dintre noi care a avut pura curiozitate de a citi Legendele Olimpului,stie despre ce vorbesc! Dar trecand peste acest lucru,filmul are efecte speciale bune si povestea draguta!

    RăspundețiȘtergere

Postări populare