vineri, 18 iulie 2014

Need for Speed : Inceputuri



Tobey Marshall, un pasionat al curselor de maşini de stradă face echipă cu Dino, un afacerist bogat şi arogant. Tobey e însă păcălit de Dino şi ajunge în închisoare. După executarea pedepsei se înscrie într-o cursă New York – Los Angeles pentru a se răzbuna pe Dino. Însă Dino află de plan şi pune o recompensă foarte mare pe capul său, forţându-l să dea startul unei contraofensive formate dintr-o serie de curse ilegale de maşini desfăşurate de-a lungul întregii ţări cu toate tipurile de vehicule ultra-modificate. Amestecat în cursele subterane cu maşini tunate, va fi şi o gazdă solitară şi excentrică care îi invită pe cei mai titraţi şoferi din întreaga lume.

 

5 comentarii:

  1. Mie mi-a placut.Nu sunt un fan inrait al jocului si nici nu l-am asteptat cu sufletul la gura insa pot spune ca e bine facut.Are personaje cu lipici,replici si faze amuzante,adrenalina din plin,si un Lamborghini aratos care iti da palpitatii cu fiecare acceleratie.Regia este bunicica si actorii isi fac bine treaba,in special Aaron Paul,pe care il vad pentru prima data,si Dominic Cooper,suficient de stresant si antipatic in rolul de bad boy.Minusurile au venit de la coloana sonora,de la care asteptam ceva mai mult pentru un film de genul asta,3D-ul care nu si face simtita prezenta decat in vreo 2-3 faze,si de la scenariu.Nu mi-a placut la fel de tare ca Fast and Furious si nici nu m-a lasat cu acelasi feeling,insa in mod clar nu este ceva de evitat.De urmarit in special de fanii infocati al jocului,insa nu neaparat la cinema.Nu pierdeti nimic daca il urmariti acasa.Enjoy It !

    RăspundețiȘtergere
  2. Need For Speed era un film pe care il asteptam cu mare interes si chiar imi doream ca acest film sa fie unul ok.Principalul motiv care mi-a starnit entuziasmul fata de acest film este prezenta in distributie a lui Scott Mescudi (a.k.a Kid Cudi).Acesta este artistul pe care il apreciez cel mai mult si pentru mine este o imensa bucurie cand am sansa sa-l pot urmari intr-un film.
    Need For Speed este un film foarte ok care reuseste sa transmita spectatorului o imensa stare de energie si entuziasm.

    RăspundețiȘtergere
  3. E mult mai bun decat Fast&furious. Cine vrea sa vada curse de masini ilegale sigur il va adora. Cei care sunt innebuniti dupa joc, din nou vor adora cest film.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea-mi plac filmele 3D, dar NFS Începuturi m-a încântat! Bineînțeles că a avut clișee și nu a beneficiat de cine știe ce scenariu original, dar mașinile!! Și coloana sonoră!! Imediat m-a prins atmosfera creată și mi-a făcut plăcere să-l revăd pe Aaron Paul cu care eram obișnuită din Breaking Bad. E un film de acțiune, e antrenant, tensionat, plin de cascadorii și curse date naibii, mi-a plăcut la fel de mult ca seria Fast and Furious, la fel, o serie de filme cu mașini, nu briliantă ca poveste, dar genială ca atmosferă! De văzut, mai ales de către pasionații de mașini!

    RăspundețiȘtergere
  5. NFS este un film care cu siguranta poate fi pe placul multor persoane.Acesta este un film foarte ok,foarte alert,foarte amuzant.Chiar era interesanta o adaptare cinematografica a celebrei francize insa sa fiu sincer nu stiu cat de fidel este acest film fata de jocuri.Au fost cateva similitudini insa nimic mai mult.3D-ul practic inexistent insa uneori din punct de vedere vizual filmul arata fantastic.Cei care sunt familiarizati cu universul NFS cred ca vor aprecia acest film.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare