duminică, 11 ianuarie 2015

Last Night (2010) - Aventura de-o noapte



Un film destul de dens, cu un subiect ofertant care naste intrebari: Cum inseala o femeie? Cum inseala un barbat? Care tradare e mai mare: cea fizica sau ce emotionala? Si cum poti trece peste aceasta experienta? Filmul construieste o atmosfera faina, personaje credibile si actiuni care vin in completarea personalitatilor. Dincolo de asta, insa, mesajul filmului este unul prea diluat si poate fi trecut usor cu vederea.


3 comentarii:

  1. Unul dintre cele mai reusite filme vazute in ultima perioada.
    Un film foarte profund, plin de caldura si magie.
    Cel mai mult mi-a placut replica lui Michael care cred ca descrie cel mai bine filmul: " chiar daca esti fericit intr-o relatie, asta nu inseamna ca nu poti fi tentat ".
    Adevarul este ca doar trecand peste (prin) anumite tentatii apreciezi mai bine relatia pe care o ai. Sau cu alte cuvinte as putea spune, tentatiile sunt un barometru al relatiei. in clipa in care intalnesti pe cineva nou, iti dai seama cat esti de fidel sau nu, cat de puternica este relatia pe care o ai deja sau nu....
    Cred ca cel mai greu de acceptat este faptul ca chiar daca esti intr-o relatie fericita, asta nu inseamna ca esti scutit de anumite tentatii. Orice se poate intampla oricand. Ideea este ca ramane la latitudinea fiecaruia ce aleaga sa faca: sa cedeze ispitei (precum Michael) sau sa prefere sa ramana fidel partenerului (precum Jo).

    RăspundețiȘtergere
  2. O percepție foarte interesantă este cea cu privire la gelozie : avem un/o iubit/iubită inteligent/ă,sexy,cu umor etc și ne așteptăm ca nimeni să nu fie atrași de ei,ceea ce e puțin absurd.Foarte interesantă comparația între cele 2 tipuri de infidelități,cea sufletească și cea mintală(trupească).

    RăspundețiȘtergere
  3. Unul dintre cele mai bune filme vizionate de mine. O lectie frumoasa de viata.Merita.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare