sâmbătă, 24 ianuarie 2015

Another Earth (2011) - Un alt Pamant



În “Another Earth”, Rhoda Williams (Brit Marling), o tânără acceptată în programul de astrofizică MIT, aspiră să exploreze cosmosul. John Burroughs (William Mapother) este un compozitor talentat care a ajuns la apogeul profesiei sale și așteaptă un al doilea copil. Imediat după șocul descoperirii unui Pământ duplicat, tragedia lovește vieţile acestor străini și destinele lor se unesc irevocabil.

 

4 comentarii:

  1. Mi-a placut foarte mult filmul, atat povestea cat si finalul care te lasa parca sa iti alegi singur continuarea, il recomand cu caldura tuturor si cred ca esste un film foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Another Earth" .. sau "Another way to do Melancholia", daca la filmul lui Von Trier aspectul tehnic / vizual este impecabil dar povestea lasa de dorit, aici poveste este superba iar partea tehnica .. asa si asa, doar e un film independent .. de buget. Probabil daca ai combina povestea din "Another Earth" si efectele din "Melancholia" ar rezulta intr-o capodopera. Oricum .. un film bun .. merita incercat, recomand !

    RăspundețiȘtergere
  3. Final bun> Mi-ar fi placut un scurt dialog intre cele doua sau macar un >>buna

    RăspundețiȘtergere

Postări populare