duminică, 22 februarie 2015

In Her Shoes (2005) - Eu cu sora mea mai mică



IN HER SHOES este povestea amuzanta si emotionanta a doua surori care nu au nimic in comun in afara de masura de la pantofi. Maggie si Rose Feller sunt bune prietene dar sunt total opuse ca personalitati, valori, idealuri si stil. Maggie (Cameron Diaz) este o petrecareata care abia a reusit sa termine liceul, schimba rapid slujbele si crede ca cea mai mare calitate a sa este sex-appeal-ul. Pentru ca este mereu intre doua slujbe, ajunge sa nu mai aiba unde sa locuiasca, si sta pe la prieteni si rude. Pentru ca nu are deloc incredere in capacitatile sale intelectuale, pretuieste mai mult cosmeticalele decat cartile si are un talent innascut pnetru a alege accesoriile si hainele perfecte pentru orice ocazie. Rose (Toni Collette) este o avocata educata la Princeton care lucreaza la o importanta firma de avocatura din Philadelphia.

 Apartamentul ei, frumos decorat in stil antebelic, este insula in care se retrage din stresul cotidian. Preocupata mereu de munca, ea are probleme de greautate si nu se simte bine in hainele sale. Viata sa amoroasa nu exista. Singura bucurie a Rosei sunt pantofii (pentru ca se potrivesc mereu), dar din nefericire nu prea are ocazii sa-i scoata din dulap. Dupa o cearta de zile mari, cele doua surori ajung sa invete sa se aprecieze una pe cealalta -ajutate si de descoperirea bunicii din partea mamei (Shirley MacLaine) despre care credeau ca murise.

 

3 comentarii:

  1. Un film care ne dezvaluie povestea a 2 surori prezentate in antiteza. Rose si Maggie sunt 2 surori diametral opuse: Rose femeia casnica si cu un tel in viata, iar Maggie reprezinta genul de femeie usuratica lipsita de cariera. Intre ele apare un conflict puternic atunci cand prietenul lui Rose o inseala in favoarea surorii sale. Insa relatie dintre ele se reabiliteaza odata cu intalnirea celor 2 acasa la bunica acestora, pe care o credeau moarta. Pe mine sincer m-a captivat intreg filmul, totusi mi se pare ceva c-am lung ca durata. Cameron Diaz si Toni Collette fac impreuna niste roluri superbe. O comedie care o poti urmari pentru a alunga plictiseala din cursul zilei. Merita!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. filmul este interesant si intruchipeaza o realitate usturatoare...cat poate sa fie de mare ura asta dintre doua suror...iuna care munceste toata ziua si una care petrece toata noaptea...dar filmul este foarte bun:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Povestea a două surori total diferite care ajung să se redescopere, după o lungă vreme de răceală...

    RăspundețiȘtergere

Postări populare